Fushatë promovuese në produktet e LUMIX

Blini një aparat fotografik të përshtatshëm LUMIX S ose lente Lumix S* nga data 22.05.2023 deri më 31.07.2023 dhe regjistrohu nga data 22.5.2023 deri më 31.8.2023. Merrni deri në 300 € Cash Back për kamerën tuaj LUMIX S të sapo blerë dhe merrni deri në 500 € për lentë/lentet tuaja të reja shtesë.