Your professional online store

PROMO

Fushatë promovuese në produktet e LUMIX

Blini një aparat fotografik të përshtatshëm LUMIX S ose lente Lumix S* nga data 22.05.2023 deri më 31.07.2023 dhe regjistrohu nga data 22.5.2023 deri më 31.8.2023. Merrni deri në 300 € Cash Back për kamerën tuaj LUMIX S të sapo blerë dhe merrni deri në 500 € për lentë/lentet tuaja të reja shtesë.

Partners

 

Portfolio

About

Professional Broadcast distributes, sells, builds, installs, integrates and maintains complete concepts for audiovisual set-ups. Our experience and co-operation with leading manufacturers, suppliers and partners guarantee “best in class” products and solutions for our customers.

Professional broadcast is a company focused on broadcast system integration and supplying of broadcast and production equipment.

We are focused on creating partnerships with customers and suppliers to help manage complex requirements.